Postanite vlasnik plesnog studija i/ili instruktor franšize &Ballet

 

Volite li ples ili vježbanje? Vodite ga! Postanite edukator i pomozite drugima da žive zdraviji i sretniji život.

 

Podijelite ono što volite.

Prihvatite priliku da učite, motivirate i inspirirate druge. Podijelite svoju strast, povjerenje i rezultate koje ste ostvarili.

 

Uzdignite sve na višu razinu.

Educiranje i rad s polaznicima čine i vas snažnijima, i sami ćete postići bolje rezultate. Ostvarite više iz tjelovježbe i dosegnite vlastite ciljeve pomažući drugima da ostvare svoje.

 

Budite u tijeku!
Ne morate stvarati vlastite sadržaje – &Ballet to čini za vas. Napredak iz stupnja u stupanj.
Kao instruktor imate podršku cijelog tima &Balleta i svih drugih instruktora. Od edukacije za prvi stupanj do popusta na odjeću za vježbanje – &Ballet tu je za vas.
&Ballet predstavlja poslovni model i prilika je za one koji vode plesni ili fitness studio, ali i one pojedince koji imaju, baletno, plesno ili fitness obrazovanje, znanje ili iskustvo da obogate ili pokrenu vlastito poslovanje pod markom &Ballet sa svim prednostima strukturiranog i zaštićenog programa.

 

Vodite li fitness ili plesni studio –  ili možda želite otvoriti vlastiti studio

&Ballet proširit će vašu ponudu, učiniti vaš studio prepoznatljivim i jedinstvenim te povećati vaše prihode.

Omogućit će vam ponudu jedinstvenog i provjerenog programa koji možete odmah ostvariti i krenuti putem vašeg poslovnog uspjeha.

Instruktori za svaki stupanj &Balleta osposobljeni su na posebnim edukacijama i obvezni su trajno se usavršavati. &Ballet edukacija obuhvaća formalno i neformalno usavršavanje instruktora. Uključuje stručnjake s različitih područja i osigurava umrežavanje, zajedničku prepoznatljivost i promociju. Stvara dodanu vrijednost polaznicima i vama.

Koliko to stoji?

Ovisi o vama – svaki certificirani instruktor primatelj je franšize. Ako želite ili već vodite vlastiti studio – budite instruktor – vlasnik. Ako vam ide na živce voditi šefovske brige, podučavajte za druge i koristite prednosti instruktora – suradnika.

 

Što uključuje franšiza?

 

  • Pravo korištenja marke &Ballet.
  • Know-how program osposobljavanje i certificiranje po programu &Ballet.
  • Program po različitim razinama u pisanom obliku i videozapisu.
  • Osnovne i dodatne glazbene setove.
  • Godišnje usavršavanje i ažuriranje metodologije i sadržaja.
  • Promociju i prostor na web-stranicama &Balleta.
  • Predstavljanje na Facebooku u sklopu &Balleta.
  • Pristup sustavu online podrške i razmjene iskustava za instruktore. Marketing u sklopu &Balleta.

 

Zašto &Ballet?

 

Nastao je na temelju niza godina iskustva i uspješni je program kojim se koriste stotine polaznika. Jedinstveni je spoj baleta i fitnesa, kreativnih kardio-vježbi, vježbi snage, koordinacije, fleksibilnosti i motoričkih zadataka. Osigurava uravnotežen razvoj i učvršćivanje cjelokupne muskulature, postizanje gibljivosti s uključenom kardio-komponentom kako bi se razvila opća fizička spremnost i kondicija. Podoban je za sve dobne skupine – naša najstarija polaznica u dobi je od 72 godine. Rezultati su vidljivi u najkraćem mogućem vremenu. Progresivan je i namijenjen svima koji vole balet, ples, fitnes ili jednostavno žele biti u formi. Prilagodljiv je svakom polazniku i njegovim mogućnostima – osigurava individualni pristup prema inicijalnim mogućnostima. Ispravlja fizičke disbalanse koji su posljedica ozljeda, fizičkih problema ili jednostavno modernog načina života. Upoznaje polaznike s učincima vježbi i pomaže im u svakodnevnom životu izvan studija. Nudi zdravstveno usmjereno vježbanje kako bi se ostvarili ciljevi rehabilitacije.

Naredno osposobljavanje za instruktore &Balleta za stupanj A je u pripremi.

Namijenjeno onima koji traže novi poslovni model, žele se školovati i steći licencu za instruktora &Balleta.

Za više informacija kontaktirajte nas i započnite priču svog poslovnog uspjeha.